Mediaspecialist voor reclamebureaus

Zuiver Media maakt het niet alleen makkelijk voor adverteerders, maar ook voor reclamebureaus. Verzorgt jouw bureau advertisingcampagnes voor klanten? Dan regelen wij de inkoop voor je. Door automatisering weten we exact hoeveel inkoopruimte er is en onderhandelen we tot de pijngrens bij exploitanten. Je betaalt dus een stuk minder en krijgt dankzij onze innovatieve mediatools ook nog eens meer overzicht.

/

p

3 redenen om voor Zuiver Media te kiezen:

p

  1. Totaalpakket: Zuiver Media verbindt mediastrategie met inkoop. Radio, televisie, online, outdoor, kranten en tijdschriften: we combineren er lustig op los, maar altijd met een heldere stip op de horizon. Tussentijds controleren we het proces, achteraf meten we de resultaten.
    p
  2. Transparant: Zuiver Media werkt volledig transparant. Zo weet je als klant precies wat je aan ons hebt, wat het je kost maar ook wat het oplevert. Zuiver Media: eerlijk, glashelder en soms een tikkeltje brutaal.
    p
  3. Mediatools: Zuiver Media begrijpt dat tijd geld is. En dus ontwikkelden we mediatools die het adverteren efficiënter, overzichtelijker en aangenamer maken. Handig voor jou als adverteerder, maar ook handig voor ons. Bij Zuiver Media betekent automatisering: meer tijd voor persoonlijke aandacht.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief