Dienstverlening

Van strategie tot mediaplanning, media-inkoop en media-administratie, het zijn bekende diensten die een mediabureau aanbiedt. Maar feit is dat de markt enorm veranderd is en adverteerders niet altijd meer de traditionele dienstverlening van een mediabureau verlangen. En dat is nou precies waar Zuiver Media zich in onderscheidt: waar de samenwerking begint en op welk vlak bepalen jullie zelf.

Eigen kracht en kwaliteit

Zuiver Media gaat uit van haar eigen kracht en kwaliteit. Wij houden onze klanten binnen door goede dienstverlening. Niet door een contract. Jouw budget gaat niet op aan uren. Wij vinden media opnieuw uit. Veranderen gedrag door creatieve media-invulling en verleggen samen met jou de grenzen van wat mogelijk is in de mediamix. Ook als het mediabudget beperkt is. Samen brengen we ideeën tot leven zeg maar. Dit maakt ons ambitieus en verschrikkelijk gemotiveerd om ons te verdiepen in jouw organisatie en jouw uitdagingen. Met oplossingen en ideeën die buiten de gebaande paden gaan en jou echt verder helpen: ongeacht jouw budget en ongeacht de grootte van jouw ambities.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is betrokken en resultaatgericht. Ondersteuning geven lukt alleen als we jou en je bedrijf kennen. We nemen de tijd om je vraag en de doelen helder te krijgen. Om tot duurzame en effectieve oplossingen te komen verdiepen we ons in de markt, de doelgroep, de concurrentie en de productbeleving.

Strategie

Onze strategie baseren we op beschikbare onderzoeksgegevens, op maat uitgevoerde onderzoeken en alle verkregen inzichten. Nadat de strategie bepaald is, gaan we over op een gedetailleerde planning waarbij we ons continue die ene belangrijke vraag stellen: hoeveel draagt dit bij tot het realiseren van de communicatiedoelstellingen. Die stip op de horizon is continue aanwezig in alle facetten van de strategie en planning. Met SPOT krijg je toegang tot al deze campagnestatistieken. Doelgroepen, inzichten, media-inzet, prognoses, tijdsplanning, KPI’s, alles overzichtelijk bij elkaar gepresenteerd.

Rapportages

Met onze uitgebreide rapportages weet je precies wat het bereik en effect van een campagne is. Ons online dashboard IDEM maakt je data in- en overzichtelijk en geeft je razendsnel inzicht of je KPI’s op koers liggen. Zelfs van crossmediale campagnes laten we je haarscherp zien hoe radio, tv, print, online en outdoor elkaar versterken. Evalueren en optimaliseren gaan hand in hand. Omdat het altijd beter kan.

Services