Over ons

Zuiver Media werkt voor middelgrote merken en kleinere merken die groot willen worden. Zijn wij in dat segment dan specialist? Zeg jij het maar. Feit is dat we goed overweg kunnen met complexe markten, beperkte budgetten, echte ondernemers en creatieve, doeltreffende media-inzet. Op de één of andere manier hebben we daar een speciaal gen voor. Dan zouden we wel dom zijn als we daar geen gebruik van maken. Met onze innovatieve mediatools geven we ook nog eens inzicht in de meest cruciale campagne informatie.

Reclamebureaus

Zuiver Media maakt het niet alleen makkelijk voor adverteerders, maar ook voor reclame- en mediabureaus. Verzorgt jouw bureau advertisingcampagnes voor klanten? Dan regelen wij de inkoop voor je. Maakt jouw bureau een radiocommercial? Dan leveren wij een uitgekiend radiovoorstel. Maar ook wanneer jouw klant inzicht wil in de mediabestedingen van zijn concurrent, dan werken wij een concurrentieanalyse voor je uit. En natuurlijk kun je de administratieve afhandeling van jouw campagnes realtime volgen in ons systeem ZOEM, van de offerte en de inkoop tot de status van je orders en het beheer van je campagnebudgetten. Ons uitgangspunt is elkaar te versterken: onze dienstverlening start waar die van jou ophoudt en we trekken samen op voor het maximale resultaat!

Mediatools

In onze dagelijkse praktijk ontstond de behoefte aan slimmer en sneller werken. We ontwikkelden daarom mediatools die het adverteren efficiënter, overzichtelijker en aangenamer maken, voor onszelf én voor onze klanten. Onze tools SPOT, ZOEM en IDEM geven richting en bieden je altijd en overal inzicht in je campagnestrategie, offertes én resultaten. Meten is weten! De transparantie die deze tools bieden, wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. Zij weten zo precies wat de status van een campagne is, maar ook wat ze aan ons hebben, wat een campagne kost én wat het oplevert. Samen zorgen we voor succes.

Het Platform Media Adviesbureaus (PMA) is de brancheorganisatie voor zeventien media-adviesbureaus, waaronder Zuiver Media. PMA, de eredivisie in het vakgebied, is vooral actief op de achtergrond, maar neemt een belangrijke positie in bij marktontwikkelingen in onze branche. Het lidmaatschap van PMA verenigt media-adviesbureaus die in de dagelijkse praktijk concurrenten van elkaar zijn. Omdat deze mediabureaus in hun werkzaamheden gebruikmaken van dezelfde beschikbare bereiksonderzoeken van de diverse media, is PMA aangewezen als kwaliteitsbewaker van deze onderzoeken.

Onze partners

Internationaal